Cautare

6183 de rezultate pentru "accident in dolj radovan 19 11 2009" (3.13 secunde)
Sunt bani care ar fi trebuit sa acopere o parte din cheltuielile cu salarii din invatamantul preuniversitar din Dolj, lucrari de intretinere a drumurilor ori sume care ar fi putut fi folosite pentru investitii in comune.
Sunt bani care ar fi trebuit sa acopere o parte din cheltuielile cu salarii din invatamantul preuniversitar din Dolj, lucrari de intretinere a drumurilor ori sume care ar fi putut fi folosite pentru investitii in comune.
El le-a cerut directiilor judetene sa comunice la minister toate problemele cu care se confrunta in aplicarea legilor fiscale. ... Noul ministru le-ar fi cerut directiilor judetene de finante sa exprime problemele reale cu care se confrunta oamenii legii in aplicarea actualelor acte normative.
Cele mai multe produse au fost exportate in Italia, Marea Britanie, Germania. In schimb, au luat avans si importurile, deficitul comercial adancindu-se anul trecut.
Senatorul FIFOR MIHAI VIOREL a sustinut o declaratie politica intitulata "Sahara Olteniei - o realitate devastatoare", pe care o puteti citi in continuare.
Tribunalul Dolj a emis ieri un mandat de arestare preventiva pentru 15 zile pe numele lui Nicolae Suleapa, socrul unui politist din cadrul Serviciului de Operatiuni Speciale Dolj, cercetat pentru trafic de influenta dupa ce a cerut 4.000 de euro unui bailestean pentru a-i pune o pila la o scoala de subofiteri.
Electrificarea tuturor localitatilor din Romania va trebui finalizata pana in anul 2009. ... Programul "Electrificare 2007-2009" va fi aplicat in judetul Dolj doar pentru extinderea retelelor electrice in cateva localitati care au facut deja proiecte de extindere.
In 2009, firmele foarte mici, cunoscute sub numele de microintreprinderi, au fost impozitate cu 3% - cota aplicata asupra veniturilor. Dar actul normativ referitor la impozitarea acestor entitati economice isi incheie aplicabilitatea la 31 decembrie 2009.
Ajutorul sefului de post din comuna doljeana Orodel a fost trimis in judecata la sfarsitul saptamanii trecute, agentul fiind acuzat de procurori ca a schimbat in acte autorul unui accident rutier si ca a influentat martorii dintr-un dosar de furt calificat Agentul Emilian Cobzaru, ajutorul sefului de post din Orodel, va fi judecat pentru comiterea infractiunilor de fals intelectual si favorizarea infractorului, dupa ce procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj au stabilit ca politistul a "aranjat"
In aceeasi zi, politia doljeana a stabilit un nou record: ... Au urmat festivitatile de avansare in grad a celor mai buni agenti si ofiteri din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Dolj.
30 de inspectori de specialitate din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Dolj au fost demisi ieri de inspectoarea generala Lelioara Nicola.
Consiliul Judetean (CJ) Dolj a facut miercuri doua cadouri consistente Spitalului de Urgenta Craiova. ... "Se fura cu taraita, putin si des" Cu aceeasi ocazie, consilierii judeteni au votat insa si alocarea unei alte sume, in favoarea aceleiasi unitati sanitare.
În Dolj, datele statistice arata ca la începutul lui 2008 lucrau 52.000 de oameni în sistemul public (majoritatea bugetari) si 66.700 de persoane în sectorul privat.
Finantele doljene au incasat mai putin cu aproape patru milioane de euro in ianuarie fata de aceeasi luna din 2008.
Finantele doljene au incasat mai putin cu aproape patru milioane de euro in ianuarie fata de aceeasi luna din 2008.
O firma ia nastere in trei zile, dar moare in mai bine de doua luni. In Dolj, PFA-urile se inchid voluntar in numar mare.
Doljenii s-au situat peste media pe tara in ceea ce priveste restantele la creditele catre banci. BNR Dolj considera ca "aceste cresteri devin ingrijoratoare" si ca firmele sunt cele care au inregistrat cele mai multe credite neachitate in termen.
Administratia Nationala a Imbunatatirilor Funciare (ANIF) a contractat pentru 2011 irigarea a 26.500 de hectare de teren agricol in judetul Dolj, o suprafata extrem de mica dupa parerea specialistilor. ... In 2009, in Dolj au fost irigate 70.000 de hectare, adica dublu fata de 2010 si 2011.
Autoritatile recunosc faptul ca evaziunea fiscala se gaseste peste tot, in aproape toate domeniile de activitate, dar ridica neputincioase din umeri. Banii facuti la negru ingroasa conturile evazionistilor, in timp ce oamenii care muncesc cinstit platesc la stat si pielea de pe ei.
Primarul si viceprimarul si-au dat spor de dispozitiv, fiindca erau in comisia pentru situatii de urgenta, si spor de conditii vatamatoare, pentru ca lucrau la calculator Primarul Marin Marcu si viceprimarul Marian Ilie din comuna doljeana Breasta si-au dat ilegal mai multe prime si sporuri in 2009.
google-analytics.com